Már csak négy napod maradt!

2018-05-11

Már csak négy napod maradt!

Ne késlekedj, a F.A.L.U. Fesztivál Early Bird jegyek már csak 2018. május 15-ig kaphatóak!

Mit jelent az Early Bird jegy, bérlet és páros bérlet?

Az Early Bird jegyek a bizalmat megjutalmazó jegytípusok. Aki, ilyen jegyet vásárol a legkedvezőbb áron kerül bele a fesztiválunk családi légkörébe. Az Early Bird magyarul tükörfordításban, „Korai madarat” jelent. Ez ténylegesen utal a jegyek megjelenésére, ugyanis ezek a jegyek elérhetőek legkorábban és akkor is csak korlátozott számban.

Az Early Bird jegyek, olyan korai időpontban kerülnek a piacra, hogy ekkor még az esemény részleteiről csak aprónyi morzsák érhetőek el. Így azok a fesztiválozók, akik ekkor vásárolnak bérletet gyakorlatilag a F.A.L.U. Fesztivál iránti szeretetüket és hűségüket fejezik ki. Ezt a rajongást ajándékozzuk mi meg a lehető legkedvezőbb árral! Ilyen lehetősége csak a legelsőknek adatik!

Esetünkben az Early Bird jegyek, napi lebontásban vásárolhatók meg 2.000 Ft/ nap / fő áron, ami a fesztivál koncertjeit érinti, a napközbeni programokat nem. Az Early Bird bérlet pedig mind a négy nap koncertjeit lefedi 6.000 Ft/ fő / 4 nap értékben. A páros bérlet a négy nap koncertjeire érvényes 10.000 Ft/ 2 fő / 4 nap.

Early Bird sátor jegy
A jegy 1 db sátorhely elfoglalására jogosít, egy alkalommal fizetendő és független a fesztiválon eltöltött napok számától. Sátorjegy ára 1.500 Ft/hely.

JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KLIKKELJ IDE:
http://www.payportal.hu/jegyertekesites/falu-fesztival/#!/

Vissza az előző oldalra